Старши треньорът на Етър Емануил Луканов коментира загубата на болярите от Левски. Великотърновци допуснаха

...
Старши треньорът на Етър Емануил Луканов коментира загубата на болярите от Левски. Великотърновци допуснаха
Коментари Харесай

Луканов: В тези контроли футболистите са под напрежение, има умора

Старши треньорът на Етър Емануил Луканов коментира загубата на  " болярите " от Левски. Великотърновци допуснаха поражние с 1:2 в контролна среща против " сините ", само че експертът сподели, че е останал удовлетворен от видяното.

" За нас е потребна тази контрола. Тези инспекции с Черно море, с Левски - това са на друго равнище футболисти. В тези контроли акцентираме повече на отбраната, обикновено е. Малко по-трудно е, само че несъмнено контролата беше доста добра, през днешния ден съм повече удовлетворен от мача с Черно море.
 Левски победи Етър с 2:1 в контрола
Левски се оправи с Етър в контрола

Вижте детайлности

Не като резултат, а като метод и метод на игра. В тези контроли футболистите са напрегнат, има отмалялост. Днес нямаше травми, което приказва добре за това, което сме свършили до момента.

Ние сме в развой на възстановяване на състава. Ще има нови. Доволен съм, само че капацитетът ни е доста огромен. Имаме още 2 седмици до първия мач и считам, че и положението и манталитетът ще се промени.

Винаги споделям - дано се учим от грешките на другите - Спартак (Варна) ни е като въплъщение на това нещо. Дано не се повтори обстановката. Споменаваме го непрекъснато. Гледаме да се учим от техните неточности, да не ги позволяваме. Тези, които останаха в тима, и тези, които пристигнаха, са с нрав на " А " група и нека този преход от Втора лига към елита е по-плавен ", съобщи Луканов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР